Catering

Oletko valmis ikimuistoiseen elämykseen?

Hartwall Arena toimii esiintymispaikkana maailmanluokan artisteille, ottelupaikkana jännittäville matseille sekä pitopaikkana mitä erilaisimmille tapahtumille. Aitio 503 mahdollistaa tunnelmasta nauttimisen niin neuvotteluiden, pikkujoulujen ja muiden juhlatunnelmien puitteissa. Yhteistä näille kaikille tapahtumille on mahtava tunnelma sekä laadukkaat ruoka- ja juomatarjoilut, joista vastaa Restel Ravintolat Oy.

Tilaa tarjoilut ennakkoon myyntipalvelusta

Tarjoilutilaukset tehdään myyntipalvelun kautta sähköpostitse ravintolat.hartwallarena (AT) restel.fi tai puhelimitse 020 419 4101. Tilaukset tulee tehdä pääsääntöisesti viimeistään 4 arkipäivää ennen tapahtumaa kello 16 mennessä (tapahtumapäivää ei lasketa mukaan). Huomioithan, että tilausrytmi voi poiketa tapahtumakohtaisesti. Saat sähköpostitilauksesta aina vahvistuksen takaisin, että kaikki on kunnossa tilaisuuttanne varten.

Ruokailu aitiossa tapahtuu pääsääntöisesti ennen tapahtuman alkua. Tapahtuman tauolla on hyvä hetki nauttia vaikka jälkiruuasta ja kahvista. Erikoisruokavalioista tulee ilmoittaa tilausvaiheessa.

Hyvä tietää

Restel Ravintolat Oy:llä on alkoholijuomien anniskelulupa Hartwall Arenalla. Aitiot ovat anniskelualueita, joissa noudatetaan alkoholilainsäädäntöä. Tämän vuoksi omien juomien tuominen aitioihin on kielletty. Myös alkoholijuomien pois vieminen aitioista on kielletty. Anniskelemme lain mukaisesti 18 vuotta täyttäneille.

Alkoholittomat ja miedot juomat sekä viinit laskutetaan avattujen pullojen mukaan, kahvi/tee tilatun henkilömäärän mukaan ja väkevät juomat (esim. konjakki) kulutuksen mukaan senttilitroittain.

Lisätilauksia voi tehdä paikan päällä tapahtuman aikana tarjoilijalta sekä aitiotarjoiluiden päivystysnumerosta 020 419 4117.

Terveysviranomaisten kanssa yhteistyössä laadittu omavalvontasuunnitelma kieltää omien ruoka- ja juomatuotteiden tuomisen ravintolatiloihin, joiksi myös aitiot lasketaan.